Özdilek

Spor

Başkan Köşker’den okullara sportif destek!

Eğitime katkı ve desteklerini arttırarak sürdüren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda ‘Okullar Spor Doluyor’ çalışması kapsamında 5 binin üzerinde basketbol, futbol ve voleybol topu dağıtımına düze

24 Kasım 2017 Saat: 10:28
Başkan Köşker’den okullara sportif destek!
Başkan Köşker’den okullara sportif destek!

. Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü tebrik eden Başkan Köşker, “Öğretmenler milletlerin geleceğinde eşsiz bir yere sahiptir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimleri konusunda sizlere sonsuz güveniyoruz” dedi.

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in eğitime katkısı ve desteği artarak devam ediyor. Başkan Köşker’in talimatları doğrultusunda Gebze’deki okullara, ‘Okullar Spor Doluyor’ çalışması kapsamında 5 binin üzerinde basketbol, futbol ve voleybol topu dağıtımına başlandı. Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen dağıtım töreninin ardından ayrıca Mümin Sekman 24 Kasım Öğretmenler münasebetiyle Her Şey Seninle Başlar isimli bir seminer verdi. GKM’de düzenlenen törene öğretmenlerin yanı sıra ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, okul müdürleri katıldı.

EŞSİZ BİR YERE SAHİP

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ”Öğrenme sürecinde insanın en büyük yardımcısı öğretmendir. Öğretmenler milletlerin geleceğinde eşsiz bir yere sahiptir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimleri konusunda sizlere sonsuz güveniyoruz. Geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımızı sizler eğitiyorsunuz bu anlamada oldukça kutsal ve zor bir göreviniz var.

OKULLAR SPOR DOLUYOR

Biz Gebze Belediyesi olarak eğitimin ve eğitimcinin her zaman yanında olmaya çalışan bir belediyeyiz. Her anlamda eğitime elimizden gelen katkıyı veriyoruz. Eğitimin yanında sporun da eğitim için oldukça önemli olduğunu düşünüyor ve çocuklarımızın sağlıklı bir yaşam sürmeleri için spor aktivitelerine katılımlarını sağlıyoruz. Yine bugün “Okullar Spor Doluyor” projemiz kapsamında tüm okullarımıza 5 bin futbol, voleybol ve basketbol topu hediyemiz olacak. Çocuklarımızın sporla iç içe büyümesi onların her anlamda gelişimlerine katkı sağlayacak. Ben bir kez daha siz değerli öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutluyor hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Selamlama konuşmasının ardından belirlenen okulların idarecilerine hediyeleri takdim edildi.

BAŞARININ SIRLARINI ANLATTI

Selamlama konuşması ve takdimin ardından Mümin Sekman öğretmenler gününe özel “Her Şey Seninle Başlar” isimli seminer gerçekleştirdi. Sekman konuşmasına öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak başladı. Sekman, “Soru oldukça büyük. İnsanları başarılı ya da başarısız yapan nedir. Bir eğitimci olarak bununla sık sık karşılaşıyorsunuzdur. Bir yandan veliler ve istekleri bir yanda da çocuğun başarı gerçekleri. İstekler ve yetenekler. Acaba bir insan istekleri kadar mı başarılı olur yetenekleri kadar mı? Hayatımızda büyük bir başarı boşluğu var. Bu boşluğu kapatabilmek için ya isteklerimizi yeteneklerimiz seviyesine indireceğiz ya da yeteneklerimizi isteklerimizin seviyesine çıkaracağız” dedi.  

 

Etiketler: Adnan Köşker,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat