Özdilek

Eğitim

Başkan Köşker’den eğitime destek

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in eğitime verdiği destek çerçevesinde başlatılan okullara çok amaçlı spor sahaları kazandırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

2 Aralık 2016 Saat: 09:22
Başkan Köşker’den eğitime destek
Başkan Köşker’den eğitime destek

MODERN SAHALAR

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in eğitime olan desteği sürüyor. İlçede bulunan ilk, orta ve liselere teknik, malzeme ve eğitim gereçleri alanlarında imkanlar doğrultusunda desteğini sürdüren Gebze Belediyesi yeni bir çalışmaya daha imza atıyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatı doğrultusunda okullara çok amaçlı spor sahaları kazandırılıyor. Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, belirlenen program dahilinde okul bahçelerine öğrencilerin spor yapabilecekleri spor sahaları inşa ediyor. 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Belirlenen okulların bahçelerinden ilk olarak zemin asfaltı, akrilik boya işlemini tamamlayan park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri spor ekipmanlarının kurulumunu sağladıktan sonra sahanın etrafını tel örgüyle güvenli hale getiriyor. Park ve bahçeler müdürlüğü yetkilileri, verilen talimat doğrultusunda okullara çok amaçlı spor alanlarının kazandırılmasına devam edeceğini bildirdi. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat