Özdilek

Güncel

Başkan İsmail Baran’dan 17 Ağustos Deprem Mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 17 Ağustos 1999’da gerçekleşen ve resmi kayıtlara göre 8 bin 373 kişinin hayatını kaybettiği, 23 bin 781 kişinin de yaralandığı Marmara depreminin 19. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

14 Ağustos 2018 Saat: 22:31
Başkan İsmail Baran’dan 17 Ağustos Deprem Mesajı
Başkan İsmail Baran’dan 17 Ağustos Deprem Mesajı

Başkan İsmail Baran mesajında; Tüm ülkeyi derin acılara boğan depremin üzerinden 19 yıl geçti. Böylesi felaketlerin bir daha yaşanmaması hepimizin ortak dileğidir.

Deprem bilinci oluşturuyoruz

Depremler sonuçları itibariyle büyük afetlerdir. Ancak gerekli önlemler alınırsa yaşanan kayıpların önüne geçilebilir. Körfez Belediyesi olarak bu yönde önemli çalışmalara imza atıyoruz. Yaptığımız hazırlıklar ile can ve mal kayıplarımızı en düşük seviyeye indirmeyi hedefliyoruz. İlgili kurumlar ile işbirliği içerisinde çeşitli projeler hazırlıyor ve hem çocuklarımıza hem de yetişkinlere uygulamalı eğitimler veriyoruz.

Milletimiz o günde ‘tek vücut’ olmuştur

Ülkemiz bu büyük felakete karşı, örnek bir dayanışma sergilemiş, kalplerimiz enkaz altında kalan vatandaşlarımız için atmıştır. Aziz milletimiz tıpkı 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde olduğu gibi 17 Ağustos gecesi de ‘TEK VÜCUT’ olmuştur." dedi.

Acılar yaşanmasın

Başkan İsmail Baran mesajında; Depremin değil, alınmayan önlemlerin büyük acılar yaşattığına dikkat çekerek, “17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması temennisiyle, depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler: İsmail Baran,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat