Özdilek

Kültür/Sanat

Başkan Ellibeş’ten, basın emekçilerine davet

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, gazetecilerin özel gününü, Ilıca Restaurant’ta verdiği akşam yemeği ile kutladı.

14 Ocak 2017 Saat: 23:41
Başkan Ellibeş’ten, basın emekçilerine davet
Başkan Ellibeş’ten, basın emekçilerine davet

Kutlama kapsamında, İzmit ve Gölcük Basın çalışanlarının onuruna verilen yemeğin sonunda Başkan Ellibeş, tüm masaları tek tek dolaşarak, basın emekçilerinin hediyelerini takdim etti

KATILIM YÜKSEK OLDU

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu yılda geleneği bozmayarak, gazetecilerin gününü önceki akşam Yazlık Ilıca Restaurant’ta verdiği akşam yemeği ile kutladı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü Basın çalışanlarının davete yoğun ilgi göstermesi, kendisini çok mutlu etti. Yemeğe Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve Yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere İzmit ve Gölcük Basın çalışanları hazır bulundular. Başkan Ellibeş, yemek öncesi tüm masaları tek tek gezerek, basın mensuplarının gününü kutladı.

BAŞKANDAN GAZETECİLERE ÖVGÜ

Ilıca Restaurant’ta düzenlenen geleneksel yemekte konuşma yapan, Başkan Ellibeş, “Bugün burada çok değerli basın emekçisi ağabeylerim, dostlarım ve kardeşlerimle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Geleneksel hale getirmiş olduğumuz, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” ve “16 Ocak Kocaeli Basın Onur Günü” kutlama yemeğimize katılarak, bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Değerli basın mensubu kardeşlerimizin yapmış olduğu, bu kutsal ve zorlu görevlerinde her daim başarılı olmalarını diliyorum. Hepinizin gününü kutlar, şeffaf, tarafsız ve toplumu güzel yönlendiren yazılarınızın devamını temenni ediyorum” dedi.

 

BASIN EMEKÇİLERİ UNUTULMADI

Yemek sonrasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Yemeğe katılan Basın çalışanlarına çeşitli hediyeler takdim etti.Basın çalışanları da Her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur günü kutlamaları kapsamında kendilerini Gölcük’te ağırlayan kusursuz bir ev sahipliği yapan Başkan Ellibeş başta olmak üzere emek veren Belediye Basın Yayın Personeline teşekkür ettiler.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat