Özdilek

Siyaset

Başkan Çelik: Düşünceye Kilit Vurdurtmayacağız!

Başkan Çelik: Düşünceye Kilit Vurdurtmayacağız! Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şile İlçe Başkanı İbrahim Çelik, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğluna verilen hapis kararıyla ilgili eleştiride bulundu. Başkan Çelik: Kaftanc?

13 Mayıs 2022 Saat: 08:52
Başkan Çelik: Düşünceye Kilit Vurdurtmayacağız!
Başkan Çelik: Düşünceye Kilit Vurdurtmayacağız!

Başkan Çelik: Düşünceye Kilit Vurdurtmayacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şile İlçe Başkanı İbrahim Çelik, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen hapis kararıyla ilgili eleştiride bulundu. Başkan Çelik:" Kaftancıoğlu'na yapılan bu asılsız suçlamaları asla kabul etmiyoruz."dedi.

"İktidar vicdanla oynuyor"

Kaftancıoğlu'yla ilgili verilen kararın vicdanı bir karar olmadığını belirten Başkan Çelik;"CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na, sosyal medya paylaşımları nedeniyle "kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret", "Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak" ve "cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından verilen 4 yıl 11 ay 20 günlük hapis cezası Yargıtay tarafından  bugün onaylandı. Bir de üstüne siyasi yasak getirildi. Malesef ki yine iktidarın aldığı kararlarla hukuksuz yargılamalar devam ediyor. İstanbul ve Ankara seçimlerini hazmedemeyenler türlü türlü iftiralardan, manipüle haberlerden sonra vicdanlarla oynuyor. Haksız yere hukuksuz yere sadece sosyal medyada saygı çerçevesinde düşüncesini paylaşan İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nu yargılıyor ve hapis istemiyle cezalandırıyor. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Biz Kaftancıoğlu'nun her zaman yanındaydık, yanında olmaya da devam edeceğiz. Adalet yerini bulana kadar, Kaftancıoğlu aklanana kadar bu işin takipçisi olacağız. Düşünceye kilit vurdurtmayacağız."şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat