Özdilek

Güncel

Başkan Bulut'tan 19 Mayıs Mesajı

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

19 Mayıs 2018 Saat: 09:18
Başkan Buluttan 19 Mayıs Mesajı
Başkan Bulut'tan 19 Mayıs Mesajı

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın önemine vurgu yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından yakılan bağımsızlık ateşi ile başlayan mücadelemizin 99. yıldönümünü kutluyoruz. Ne mutlu bize ki bugün artık dünya ile yarışan ve her alanda lider bir ülkenin fertleri olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bu kutlu yürüyüşte en önemli güvencemiz ise hiç kuşkusuz gençlerimiz. “Gençliğe Yatırım, Geleceğe Yatırımdır” anlayışı ile hareket ederek, daha çok üreten, proje geliştiren bir gençlik için çalışıyoruz. Yaptığımız her çalışmanın merkezinde gençlerimiz var. Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat