Özdilek

Siyaset

Başkan Baran Muhtarları Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Marmara Muhtarlar Federasyon Başkanı Ferruh Sevimgil ve Yalova, Bursa ili Muhtarlarını belediyede ağırladı.

28 Ocak 2019 Saat: 11:45
Başkan Baran Muhtarları Ağırladı
Başkan Baran Muhtarları Ağırladı

Başkan İsmail Baran Muhtarları Ağırladı

Körfez Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen buluşmaya; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra, Marmara Muhtarlar Federasyon Başkanı Ferruh Sevimgil, Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar, Körfez Belediyesi Muhtarlar Müdürü Özcan Efe, Yalova ve Bursa ili muhtarları katılım sağladı.

Birlikte yön veriyoruz Bir kentin şekillenmesinde büyük rolü olan muhtarlarla buluşmasında konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran; “ Bugün, demokrasimizin temel taşı olan; Marmara Muhtarlar Federasyon Başkanı Ferruh Sevimgil, onun nezdinde ilçemize gelen Yalova ve Bursa ilimizin değerli muhtarlarını belediyemizde ağırlayarak onlarla hem mahallelerini hem de Körfez’de gerçekleştirdiğimiz örnek çalışmalarımızı konuştuk.  Muhtarlarımız bizim için büyük önem arz ediyor. Çünkü bir kente, bir mahalleye, birlikte yön veriyoruz. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum “ şeklinde konuştu.  

Federasyon başkanından teşekkür Yalova ve Bursa muhtarları adına da konuşma yapan Marmara Muhtarlar Federasyon Başkanı Ferruh Sevimgil; “ Körfez ilçemizde muhtarlarımıza büyük önem veriliyor. Bir şehri, bir kenti yönlendirirken ve şekillendirirken muhtarlarımızla istişare ediliyor. Görmüş olduğumuz tablo beni ve misafir muhtarlarımızı fazlasıyla memnun etti. Körfez’e kazandırdığı çalışmalarda muhtarlarımızı da işin mutfağına alan Belediye Başkanımız İsmail Baran beyefendiye teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun “ ifadelerinde bulundu.

Hediye takdim etti Toplantının bitmesinin ardından Muhtarları makamında ağırlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran; Marmara Muhtarlar Federasyon Başkanı Ferruh Sevimgil, Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar, Körfez Belediyesi Muhtarlar Müdürü Özcan Efe, Yalova ve Bursa ili Muhtarlarına hediye takdiminde bulundu.Başkan Baran ayrıca; Ümmetin Şahlanışı ve Huzura Giden Yol adlı kitaplarını da imzalayarak muhtarlara hediye etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat