Özdilek

Siyaset

Başkan Baran’dan Hereke çıkarması

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Hereke’de STK’ları ziyaret etti, evlerde soba sıcaklığında sohbetlere konuk oldu.

26 Kasım 2018 Saat: 21:21
Başkan Baran’dan Hereke çıkarması
Başkan Baran’dan Hereke çıkarması

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri ile birlikte Hereke’de bir dizi ziyarette bulundu. Yukarı Hereke’de Baran ailesinin evine konuk olan heyet, soba sıcaklığındaki ortamda samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Baran ve beraberindeki heyet daha sonra vatani görevini yapmak için Bilecik’e gidecek olan Gökhan Bozyurt için düzenlenen asker uğurlama törenine katıldı. Burada vatandaşlarla sohbet ederken, Bozyurt’a ‘hayırlı tezkereler’ diledi.

Yatırımlar konuşuldu

Başkan Baran daha sonra Hereke Erzurumlular Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette heyeti Dernek Başkanı Ergün Tunç karşıladı. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette, bölgede yapılan ve yapımı devam eden yatırımlar konuşuldu. Başkan Baran, 4,5 yılda 450 milyon liraya yakın yatırım gerçekleştirdiklerini belirtti.

Eğitim, spor ve kültür

Hereke Eğitim Kültür ve Spor Derneği’nin toplantısına katılan Başkan İsmail Baran ve Şener Söğüt, üyelerle sohbet etti. Dernek Başkanı Mehmet Şahin de dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Başkan Baran, Körfez Belediyesi olarak dernek isminde yer alan, ‘eğitim, kültür ve spor’ alanlarında önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat