Özdilek

Güncel

Başkan Baran’dan ‘8 Mart’ hediyesi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediyede çalışan bayan personeline çiçek ve hediye takdim etti.

8 Mart 2018 Saat: 21:03
Başkan Baran’dan ‘8 Mart’ hediyesi
Başkan Baran’dan ‘8 Mart’ hediyesi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde belediyede çalışan kadınları unutmadı. Başkan İsmail Baran, mesai saatinin başlaması ile birlikte birimlerde çalışan bayanların gününü kutlarken hem çiçek hem de çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan İsmail Baran,

“Ülkemizin ve Körfez'in gücüne güç katan kadın çalışanlarımızı ağırlayarak kendilerine bugünün önemine binaen hediyelerimizi takdim ettik” dedi.

Her zaman kıymetlilerdir

Kadınların ekonomiden siyasete, sağlıktan yönetim mekanizmalarına kadar her alana girmesiyle birlikte Türkiye'nin geleceğinin daha da güzel olacağını belirten Başkan İsmail Baran, “Hem evlerinde aile hayatlarında hem de belediyemizdeki görevlerini başarılı bir şekilde sürdüren bayan personellerimiz bizler için her zaman çok kıymetlidir. Tüm bayan personelimize özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, 8 Mart Kadınlar Günü kutluyorum" dedi.

Etiketler: İsmail Baran,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat