Özdilek

Güncel

Başkan Baran’a makam ziyaretleri

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta boyunca STK’lardan iş adamlarına, eğitimcilerden din görevlilerine kadar birçok ziyaretçiyi makamında ağırladı.

29 Aralık 2018 Saat: 22:10
Başkan Baran’a makam ziyaretleri
Başkan Baran’a makam ziyaretleri

Başkan Baran’a makam ziyaretleri

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, haftanın son gününde makamında misafirlerini ağırlamaya devam etti. Başkan Baran’ın ziyaretçileri arasında; Körfez Halk Eğitim Müdürü Dilaver Şevik ve ekibi, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil ve Hereke sahilinde bulunan balık restoranlarının sahipleri vardı. Başkan Baran, ziyaretçilerini kapıda karşıladı, onların talep ve önerilerini de dinledi.

Karşılıklı görüş alışverişi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilk olarak Körfez Halk Eğitim Müdürü Dilaver Şevik ve Yardımcısı Nilüfer Özdemir’i ağırladı. Ziyarette iki kurumun birlikte yürüttüğü ortak çalışmalar değerlendirildi. Başkan Baran daha sonra Derince’den gelen İlçe Müftüsü Mecit Amil ve beraberindeki heyeti kabul etti. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Taleplerini dinledi

Başkan İsmail Baran’ın haftanın son günündeki son ziyaretçileri ise Hereke’de bulunan balık restoranlarının sahipleri oldu. Restoran sahiplerinden gelen talep ve önerileri dinleyen Başkan İsmail Baran, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tüm ziyaretlerde Başkan Baran bölgede yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler aktardı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat