Özdilek

Siyaset

Başiskele Belediye Başkan Adayı Rıza Güven Usta tanıtıldı

Millet İttifakı, Başiskele Belediye Başkan Adayı Rıza Güven Usta için Wellborn Luxury Otel’de aday tanıtım programı gerçekleştirdi.

18 Şubat 2019 Saat: 12:35
Başiskele Belediye Başkan Adayı Rıza Güven Usta tanıtıldı
Başiskele Belediye Başkan Adayı Rıza Güven Usta tanıtıldı

İYİ Parti İl Başkanı Yıldız: “Her kesimden oy almamız gerek”

Millet İttifakı, Başiskele Belediye Başkan Adayı Rıza Güven Usta için Wellborn Luxury Otel’de aday tanıtım programı gerçekleştirdi.

Programda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ilçelerde ki sorunların yüzde 99’unu çözdüklerini ifade ederek “Herkesin her kesimin oyunu almamız gerekiyor” dedi.

Haber detayı

CHP ve İYİ Parti arasında 31 Mart yerel seçimleri için oluşturulan Millet İttifakı’nın Başiskele Belediye Başkan adayı Rıza Güven Usta için Wellborn Luxury Otel’de tanıtım programı gerçekleştirildi. Programa CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ile İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın yanı sıra CHP Başiskele İlçe Başkanı Arif Gökyıldız, İYİ İl Parti Yönetim Kurulu Üyesi Adil Gülez, İYİ Parti Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar, İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Selman Gürpınar, CHP’li Fahri Örengül ve her iki parti üyeleri katıldı.

“Zaferi kaçınılmaz kılacağız”

Tanıtım programında konuşan İYİ Parti Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar “ İttifak birlikteliği ile Başiskelemize eşsiz hizmetleri kazandıracağımıza eminim. Bizler de zaferi kaçınılmaz kılacağız” dedi.  Rüzgar’ın ardından konuşan CHP Başiskele İlçe Başkanı Arif Gökyıldız “ Değerli başkan adayımız Rıza Güven Usta’ya güveniyoruz. Başiskeleyi onun usta ellerine teslim edeceğiz, o da gereken hizmetleri hayata geçirecektir” şeklinde konuştu.

“AKP seçmenin hepsi yandaş değil”

İlçe başkanlarının ardından konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bizleri burada toplayan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’a teşekkür ediyorum. Herkes taşın altına elini koysun. Önemli olan ülkemizi 17 yıldır yönetemeyen, ulusal değerlerimizi hiçe sayan, peşkeş çeken ve bugün hala ben şunları yapacağım diyerek halkı kandıran bir siyasi iktidar var. Halkın sorunlarına çare olmak, bizim için çok önemli. Tanzim satış noktaları sunmaya çalışıyorlar. Uzaya gideceğiz derken saman ithal eder hale geldik. Bu söylemlerimize Başiskele’de çok dikkat etmeliyiz. Cumhurbaşkanına, AKP’ye kötü söz söylememeliyiz. AKP’ye oy veren herkes yandaş değil. Bizim onlardan da alacak oyumuz var. Yerel seçimler iktidara indirilecek bir yumruk olacak. Bu anlamda Rıza Güven Usta kardeşime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Eşlerimizden çok birbirimizi görüyoruz”

Sarıbay’ın ardından konuşan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız,  “ Nazım Hikmet’te Ozan Arif’te bizimdir. İnsanlarımız bir avuç makarna ile kömür ile kandırmaya çalışan bir iktidar var. Bizim AK Parti’ye oy veren insanlarla bir sorunumuz yok. Biz aynı milletin fertleriyiz. Bu dünyaya gelip kalan olmadı. Bizde bu dünyadan gitmeden, bu millete en iyisini vermek için mücadele ediyoruz. Şuanda Cumhuriyet tarihinin en zor seçim sürecini yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı benimde Cumhurbaşkanım olmalıdır. Uzlaşı ile çıktığımız yolda Sayın CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a teşekkür ediyorum. Eşlerimizden çok birbirimizi görüyoruz” sözleriyle ittifaka olan inancını vurguladı.

“Her kesimin oyunu almamız gerekiyor”

“İlçelerde ki sorunların yüzde 99’unu çözdük” diyerek sözlerini sürdüren Yıldız “İttifak noktasında Başiskele’de bir süreç yaşandı. Rıza Güven Usta her şeyi ile dört dörtlük bir insandır. Kendisi Başiskele’nin her kesiminden oy alacaktır. Ozan Arif’in cenazesine CHP Genel Başkanı çelenk gönderirken, MHP Genel Başkanı ise cenaze saatinde bir eğlence programına katılıyor. Bu yüzden bu seçim bu ülkenin son seçimi olmasın. Herkesin her kesimin oyunu almamız gerekiyor. Bu süreç tek partili bir sürece doğru gidiyor. Biz milletin özüyüz ve sözüyüz. Bu anlamda bu güzel ittifaka destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.  

“Başiskele’nin sorunları da hızla büyüdü”

Programda son olarak söz alan Millet İttifakı Başiskele Belediye Başkan adayı Rıza Güven Usta, “Yerel seçimlerde Millet İttifakı adayı olarak Başiskele’den yola çıkmış bulunuyorum. 4 kuşaktır Başiskeleliyim. Burada doğdum, burada yaşıyorum ve burada ekmeğimi kazanıyorum. İlçemizin mevcut sorunlarını iyi biliyorum ve çözüm projelerim de hazır. Başiskele çok hızlı büyüyen ve göç alan bir ilçedir. Bununla birlikte sorunlar da aynı hızla büyümüştür. Sizler rıza gösterip bize güvenirseniz ustalıkla bu işler çözebileceğimizi dile getiriyorum. Projelerimizin detaylarını ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacağız

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat