Özdilek

Eğitim

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Karamürsel Ana Fen Dershanesi Kazanım Değerlendirme Sınavlarında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Öğrencilere ödüllerini Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen törende aileleri verdi.

28 Aralık 2012 Saat: 18:22
Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi
Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Türkiye genelinde düzenlenen Kazanım Değerlendirme Sınavında 6.sınıflar kategorisinde 80 bin öğrenci arasında 80 soruda 80 doğru yaparak birinci olan Ayten Gökçe Duman’a babası Zafer Duman belgesi ve hediyesini verdi.

Karamürsel İlçe genelinde düzenlenen Test Kulübü Sınavı (TKS) Altın Çocuk Sınavında 6.sınıflar kategorisinde birinci olan Bora Aktaş’a annesi Nurten Aktaş onur belgesi ve hediyesini,

Yine Karamürsel İlçe genelinde düzenlenen Test Kulübü Sınavı (TKS) Altın Çocuk Sınavında 7.sınıflar kategorisinde birinci olan Hilal Yıldırım’a babası İsmail Yıldırım onur belgesini ve hediyesini verdi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kızı Hilal Yıldırım’la gurur duyduğunu belirterek tüm anne ve babaların bu duyguyu yaşamalarını istedi.

AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ödül töreninden sonra Uzman Psikolog Özkan Şenol tarafından aile iletişim semineri verildi.

Psikolog Şenol konuşmasında anne-babaların çocuklarıyla iletişim kurarken dikkat etmeleri gereken hususlara değinerek çocuklarla sağlıklı ilişki kurabilmek için öncelikle onların kontrol edilmesi, lise yıllarına kadar bilgisayar ve cep telefonundan uzak durmaları gerektiğini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat