Özdilek

KÖRFEZ FK

Baran Minik Sporculara Süt Dağıttı

Sağlıklı nesiller yetiştirmek adına spora ve sporcuya sonsuz destek veren Körfez Belediyesi, bu kapsamda eğitim gören minik öğrencilere süt dağıtımı yaptı.

25 Ekim 2016 Saat: 11:18
Baran Minik Sporculara Süt Dağıttı
Baran Minik Sporculara Süt Dağıttı

. Spor akademisinde öğrencilere eğitim veren antrenörlerin gözetimde gerçekleşen süt dağıtım töreninde başarılı olan öğrencilere de madalya töreni yapıldı.

Katılım Yüksekti

Çocukları sağlıklı yaşamaları için gazlı içeceklerden ziyade süt içmeye yöneltmek amacıyla düzenlenen etkinliğe Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran katılım sağladı. Çocukların ve velilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Baran, spor akademisinde eğitim gören çocukları birer birer selamladı. Düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra FİFA Kokartlı Hakem eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetim kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfezli iş adamları, sivil toplum kuruluş üyeleri, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, CHP ve MHP Belediye meclis üyeleri, Ak Parti belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve veliler katılım sağladı.

Körfez’de Birlik Var

Körfez’i her geçen gün bir adım daha ileri taşımanın düşüncesi ve gayreti içerisinde özverili çalışmalarını sürdüren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da Körfez için yapılacak ve yapılabilecek hizmetler için toplumun farklı katmanları ve vatandaşlarla istişare içerisinde çalışmalarına devam ediyor. Farklı yönetim anlayışı ile siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları ile sık sık bir araya gelen Başkan Baran, Körfez’de unutulmayacak tablolara imza atıyor.

Gurur Duyuyoruz

Öğrencileri spor akademisinde gösterdikleri üstün başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Baran, ismi okunan sporculara madalyalarını takdim etti. Belediye Başkanı İsmail Baran, “Amacımıza ulaşıyoruz. Burada gördüğünüz çocuklarımız yarın ileride ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek. Şu güzelliğe bakar mısınız? Sizin duyduğunuz gurur ve onuru şuan bende yaşıyorum. Çocuklarımızın gelişimi ve eğitimi konusunda taviz vermeyeceğiz. Her şey onların geleceği için.” Dedi.

Spor akademisine çocuklarını yollayan aileler Belediye Başkanı İsmail Baran ile çeşitli sohbetler gerçekleştirdi. Çocuklara bunun gibi bir imkanı sağladığı için teşekkür eden aileler Başkan Baran ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Bin Kişilik Aşure Dağıtıldı

Yoğun katılımın olduğu programda Muharrem Ayı olması sebebiyle Aşure dağıtımı yapıldı. Bin kişilik aşurenin dağıtımını ise protokol üyeleri ve Başkan Baran yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat