Özdilek

Güncel

Baran Körfezlilerin mutluluk anlarına ortak oldu

Başkan Baran, hafta sonu Körfezlilerin mutlu anlarına ortak oldu

23 Temmuz 2018 Saat: 13:50
Baran Körfezlilerin mutluluk anlarına ortak oldu
Baran Körfezlilerin mutluluk anlarına ortak oldu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu da yoğun mesaideydi. Gençlerin mutlu anlarına ortak olan Başkan Baran, kimi çiftin nikahını kıydı, kiminin düğününe katılarak mutluluklar diledi

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu Körfezlilerin mutlu anlarına ortak oldu. Başkan İsmail Baran, ilk olarak eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın da şahitlik ettiği Abdullah ve Serap’ın nikahlarını kıydı. Çifte nikah cüzdanlarını Işık takdim ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üç çocuk sözlerini hatırlattı. Başkan Baran da çifte Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim takdim etti.

Yeğeninin nişanına katıldı

Başkan Baran daha sonra Körfez Belediyesi çalışanı Mehmet Ogan'ın oğlu İsmet Eren'in sünnet cemiyetine katıldı. Akşam ise yeğeni Şeyma’nın nişan yüzüklerini kesen Başkan İsmail Baran, çifte mutluluklar dileyerek, ‘Allah tamamına erdirsin’ temennisinde bulundu. Başkan Baran program dâhilinde gün içerisinde diğer sünnet törenlerine de katılım sağladı.

Önce sünnet sonra düğün

Başkan Baran pazar günü Körfez Belediyesi Meclis üyesi Fadıl Durmaz'ın torunları; Zabıta personeli Ferit Durmaz'ın da oğulları Talha ve Bilal'in sünnet cemiyetine de katılım sağladık. Talha ve Bilal ile yakından ilgilenen Başkan Baran, daha sonra da Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Harun ve Dilan'ın düğününe katılarak çifte mutluluklar diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat