Özdilek

Siyaset

Baran,İlimtepe Körfez’in geleceği

Başkan Baran, İlimtepe, Dereköy ve Belen’de imar planlarının tamamlandığını belirterek, “Bu bölge Körfez’in geleceği olacak” ifadelerini kullandı

10 Kasım 2018 Saat: 18:25
Baran,İlimtepe Körfez’in geleceği
Baran,İlimtepe Körfez’in geleceği

Baran,İlimtepe Körfez’in geleceği

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle teşkilatları ziyareti kapsamında İlimtepe’deydi. İlk olarak bölge esnafı ile bir araya gelen Başkan İsmail Baran, onların talep ve önerilerini dinledi, sorunların çözümü noktasında da talimatlar verdi. İlimtepe’nin Körfez’in geleceği olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Göreve geldiğimizde ‘zulümtepe’ denilen bölgenin gerçek bir ‘ilim’ tepe olması noktasında adımlar atıyoruz. Bir vakıf üniversitesini bölgeye kazandıracağız” dedi.

Kısa sürede asfalt dökeceğiz

Başkan Baran, ulaşım noktasında da önemli adımlar attıklarını belirterek, “Hacı Osman Mahallesi’nden İlimtepe’ye çıkıştaki yoldaki genişletme çalışmalarında sona doğru geldik. Az bir harfiyat işi kaldı. Onun da tamamlanması ile birlikte kısa süre içerisinde yolun asfaltlanması için çalışma başlatacağız. Kuzey Marmara Otoyolu projesinin tamamlanması ile birlikte de bağlantı yolu tamamlanacak ve diğer yolda da bizler stabilize çalışması gerçekleştireceğiz” dedi.

Yüzde 90’ını tamamladık

İlimtepe Kültür Merkezi’nde çalışmaların sonra doğru geldiğini belirten Başkan İsmail Baran, “Bölgede hem sosyal hem de ekonomik anlamda katkı sunacak bir proje. Yüzde 90’lık bir kısmı tamamladık. Arkadaşlar eksikleri giderme adına çalışma yürütüyor. Kısa süre içerisinde orayı da tamamlayarak İlimtepe halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

55 aylık süreci anlattı

Başkan İsmail Baran daha sonra AK Parti İlimtepe Mahalle Teşkilatı ile bir araya geldi. 55 aylık görev süresi içerisinde yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında teşkilat üyelerine bilgi veren Başkan İsmail Baran, “Önümüzde yerel seçimler var. Her seçim olduğu gibi bu seçim de AK Parti için büyük önem arz ediyor. Bu süreçte bizlerin en büyük güvencesi sizler yani teşkilatlarımız olacak” dedi. Başkan Baran daha sonra vatandaşlardan gelen soruları tek tek cevapladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat