Özdilek

Aşayiş

Bar kavgasında 1 kişi tutuklandı 2 kişi serbest

işletme sahibi V.B’nin hastanede tedavisinin devam ettiği ve taburcu olduğunda adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Polis Memuru E.K’nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği ve tedavisine devam edildiği öğrenildi.

14 Aralık 2017 Saat: 14:39
Bar kavgasında 1 kişi tutuklandı 2 kişi serbest bırakıldı
Bar kavgasında 1 kişi tutuklandı 2 kişi serbest
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görev yapan E.B, iddialara göre İzmit Barlar Sokağında girmek istediği barın kapısında duran görevlileri tarafından içeri alınmadı. Bunun üzerine kapıda duran görevliler V.B ile E.Ç. ile tartıştı. Tartışma sırasında barın kapı görevlilerine ismi öğrenilemeyen 3 kişi daha dahil oldu. Bar görevlileri ve yanlarında bulunan 3 kişi sopalarla polis memuru E.B ‘ye saldırdı. Bu esnada E.B silahını çekerek kendisine saldıranlara ateş etti. Olay sırasında iddialara göre kafasına aldığı sopa darbeleri nedeniyle baygınlık geçiren E.B. ile olayda silahla bacaklarından yaralanan eğlence mekanının kapı görevlileri V.B. ile E.Ç. için çevredekiler ambulans çağırdı.
1 kişi tutuklandı 2 kişi serbest bırakıldı
Yaralı Polis memuru E.B’nın kafasına ve vücuduna aldığı ağır darbeler nedeniyle hayati tehlikesinin bulunduğu ve yoğun bakım ünitesine alındığı öğrenildi. Diğer yaralıların ise hastanelerde tedavi altına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Ekipleri olaya karışan ve hastanede tedavi gören E.Ç’yi olay sonrası, M.C’yi önceki gün öğlen saatlerinde ve M.K’yı ise önceki gün akşam saatlerinde güvenlik kameralarından tespit ederek gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden E.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.
1 kişi daha gözaltına alındı
Öte yandan işletme sahibi V.B’nin hastanede tedavisinin devam ettiği ve taburcu olduğunda adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Polis Memuru E.K’nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği ve tedavisine devam edildiği öğrenildi. Konuyla alakalı olarak aranan M.A. isimli şüpheli ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Topçular Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. M.A.’nın ifadesinde kavgayı M.K.’nin başlattığını söylediği öğrenildi. İşlemleri tamamlanan M.A. adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat