Özdilek

Aşayiş

Babasının minübüsü ile kaza yaptı

Babasına ait olduğu öğrenilen minübüs ile geri geri gitmeye çalışan M.D(16), Bu esnada karşıdan karşıya geçmek isteyen Saffet Keskinoğlu(72)’na çarptı.

18 Ekim 2018 Saat: 10:13
Babasının minübüsü ile kaza yaptı
Babasının minübüsü ile kaza yaptı

Gölcük İlçesi  Çiftlik Mahallesinde  meydana gelen feci kaza şu şekilde gelişti.Babasına ait olduğu öğrenilen  34 BU 7330 plakalı minübüs  ile geri geri gitmeye  çalışan M.D(16), Bu esnada  karşıdan karşıya geçmek isteyen  Saffet Keskinoğlu(72)’na  çarptı. Kazayı görenler hemen  polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yapmış oldukları kontrollerde  yaşlı adamın öldüğünü belirledi.  Olay yerinden kaçan M.D isimli şahıs kısa bir süre sonra gözaltına alındı.  Yaşlı adamın cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemeler sonrası  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. İfadesi sonrasında adli merciilere sevk edilen  16 yaşındaki ehliyesiz sürücü tutuksuz yargılanmak üzere  serbest kaldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat