Özdilek

Siyaset

Aygün’den Derince’ye seri ziyaretler

Ak Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçim çalışmalarının dünkü ilk durağı kendisinin de büyüdüğü Derince ilçesi oldu.

2 Haziran 2018 Saat: 11:18
Aygün’den Derince’ye seri ziyaretler
Aygün’den Derince’ye seri ziyaretler

Milletvekili genel seçim çalışmalarının dünkü ilk durağı kendisinin de büyüdüğü Derince ilçesi oldu.

İlçede geniş bir kesim tarafından tanınan Aygün, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret etti. Ardından Derince, İbnisina Mahallesinde bulunan Düzce Dibektaşı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde vatandaşlarla iftar programına iştirak etti. Zeki Aygün mahallede incelemelerde bulunarak Çavdar Caddesi esnafı ile bir araya geldi.

Ak Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün Derince ilçesindeki programlarının akabinde Sekapark Otelde Kocaeli Roman Dernekleri ile koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Toplantıya Zeki Aygün’ün yanı sıra Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Türkiye Romanlar Konfederasyonu Genel Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çokyaşar, Milletvekili Aday Adayı Erkan Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Abdullah Erol, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç ve roman dernekleri başkanları iştirak etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat