Özdilek

Siyaset

Ayaz, Zeytin Fidanı Dikti

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan’a gerçekleştirdiği ziyarette, İl kongresi davetiyesi ve zeytin fidanı hediye etti. Ayaz ve Karaaslan, zeytin fidanını birlikte dikti.

21 Şubat 2018 Saat: 22:40
Ayaz, Zeytin Fidanı Dikti
Ayaz, Zeytin Fidanı Dikti

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan’ı ziyaret etti. Ziyarette İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yöneticileri hazır bulundu. Ziyarette Başkan Ayaz, Karaaslan’a Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan İl Kongresi için, zeytin fidanlı davetiyeyi takdim etti. Ziyaret sonrasında Başkan Ayaz ve Yusuf Karaaslan, zeytin fidanını Ziraat Odası binasının bahçesine birlikte dikti.

‘Köylülerimiz başımızın tacı’

Başkan Ayaz, “Köylerimiz ve köylülerimiz bizim için her zaman başımızın tacı olmuşlardır. İzmit’te verimli araziler ve çok güzel köylerimiz var. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve İzmit Belediyemiz köylerimizi şehir konforuna kavuşturmak adına önemli çalışmalar yapıyor. Halkımızın memnuniyetini kendilerinden de her zaman dinliyoruz. Hükümetimizin de çiftçilerimize yönelik önemli çalışmaları ve imkânları bulunuyor” ifadelerini kullanarak Karaaslan’a çalışmalarında başarılar diledi. İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan da Başkan Hasan Ayaz ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür etti.

Foto 1: AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimi İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan’ı ziyaret etti.

Etiketler: Hasan Ayaz,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat