Özdilek

Siyaset

Ayaz Taksicilerle Buluştu

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Park Taksi Durağı çalışanlarını ziyaret edip kolaylık diledi.

24 Eylül 2018 Saat: 11:56
Ayaz Taksicilerle Buluştu
Ayaz Taksicilerle Buluştu

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Hasan Ayaz’ın son durağı Park Taksi Durağı oldu. Ayaz’a ziyaretlerinde ilçe yöneticileri de eşlik etti. Taksicilerle sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Ayaz, “Taksici esnaflarımızın sorunlarını, problemlerini dinlemek üzere taksi duraklarını ziyaret ediyoruz. Taksicilerimizin sıkıntı, problemlerini yerinde dinlemek istedik. Sadece seçimden seçime gelip sizlerden oy istemek yerine seçimden sonrada sizlerin sıkıntılarını, problemlerin dinleyerek yapabileceğimiz bir çalışma varsa bunları gerçekleştirmek üzere sizleri dinlemeye geldik” şeklinde konuştu.

‘Başkanımıza kolaylıkla ulaşıyoruz’

Taksi Durağı çalışanları Başkan Hasan Ayaz ve beraberindekilere ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Başkanımız, düşüncelerimize değer veriyor. Şimdi de bizi ziyaret etmesini beklemiyorduk. Başkanımızın durağımıza gelmesi bizi çok mutlu etti. Birden kendisini karşımızda görünce çok sevindik. Başkanımız, her daim kolaylıkla ulaşabildiğimiz biridir. Ziyaretinden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler: Hasan Ayaz,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat