Özdilek

Siyaset

Ayaz, Hülya Sokak Sakinleriyle Buluştu

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Hülya Sokak sakinleriyle bir araya geldi.

1 Mart 2018 Saat: 00:19
Ayaz, Hülya Sokak Sakinleriyle Buluştu
Ayaz, Hülya Sokak Sakinleriyle Buluştu

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit’i karış karış gezmeye devam ediyor. Ayaz ve yönetiminin son durağı Hülya Sokak oldu. Yenidoğan Mahallesi Hülya Sokak’ta gerçekleştirilen ziyarete, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Ayaz, burada vatandaşların taleplerini dinledi ve sohbet etti Hasan Ayaz burada yaptığı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilen il kongresine dikkat çekerek, “Başbakanımızı yine İzmit’imize yakışı bir şekilde ağırladık. Tüm İzmitlilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

‘Bizi bir arada tutan vatan toprağımızdır’

Başkan Hasan Ayaz burada yaptığı konuşmasında, “Ülkemiz bir yandan büyüme ve kalkınma, vatandaşının refahı ile gençlerinin ve kadınlarının istihdamını sağlama çabası gösterirken, diğer yandan bir beka mücadelesi veriyor. Birlik içerisinde olmalıyız. Bizi bir arada tutan, bayrağımızdır, devletimizdir, milletimizdir ve 780 bin kilometrekare vatan toprağımızdır. Bunun dışındakiler bizim zenginliğimiz. Bizi birleştiren değerlerimiz bu topraklarda bize yüzyıllar boyunca hakimiyet kuran değerlerimizdir” dedi.

Etiketler: Hasan Ayaz,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat