Özdilek

Siyaset

Ayaz’dan Şahinler’e Çıkarma

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Şahinler Köyü sakinleriyle bir araya geldi.

13 Mart 2018 Saat: 09:29
Ayaz’dan Şahinler’e Çıkarma
Ayaz’dan Şahinler’e Çıkarma

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit’i karış karış gezmeye devam ediyor. Her gün bir mahallede halka hitap eden ve taleplerini dinleyen İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ın son durağı Şahinler Köyü Tongurlu Mahallesi oldu. Düzenlenen ziyarete, ilçe yöneticileri de hazır bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Ayaz, vatandaşlarla sohbet etti. Ayaz burada yaptığı konuşmasında, ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Bambaşka bir dönem başlayacak’

Ayaz, “2019’a kadar kapı-kapı dolaşmaya, 2019’a kadar her eve girmeye, her gönüle dokunmaya, her eli sıkmaya,  2019’a kadar liselerden üniversitelere, öğrencisinden çalışanına kadar tüm gençlerimize ulaşmaya hazırız. Hep birlikte, Başkomutanımız sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Allah’ın yardımıyla 2019’da ülkemizi 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaştıracağız. Bugün geldiğimiz yer, her şeyden önce milletimizin başarısıdır. İnşallah 2019 seçimleriyle birlikte hem yeni yönetim sistemimizde, hem de tazeleyeceğimiz mücadele azmimizle ülkemizin önünde bambaşka bir dönem açacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat