Özdilek

Siyaset

Ayaz’dan Hacı Ziyareti

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan ayaz, hac vazifesini yerine getiren İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Sabri Yıldız’ı ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerini iletti.

23 Eylül 2018 Saat: 12:43
Ayaz’dan Hacı Ziyareti
Ayaz’dan Hacı Ziyareti

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, kutsal topraklarda hac vazifesini yerine getirip ilimize dönen İzmit’lileri ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Hasan Ayaz ve beraberindekiler son olarak İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Sabri Yıldız’ı Akmeşe’de bulunan evinde ziyaret ederek hayır duasını aldı. Ziyarette, İlçe yöneticileri de hazır bulundu.  Başkan Hasan Ayaz, “Rabbim gerçekleştirmiş olduğunuz hac ibadetinizi kabul eylesin. Bu vazifeyi yerine getirmek için kutsal yolcuğa çıkmak isteyen tüm kardeşlerimize de tez zamanda bu dileklerini gerçekleştirmeyi nasip etsin.  Yıldız da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ,”Allah gitmek isteyen herkese bu manevi toprakları ziyaret etmeyi, hac vazifesini yerine getirmeyi herkese nasip etsin” dedi.

Etiketler: Hasan Ayaz,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat