Özdilek

Siyaset

Ayaz’dan 3 kasım mesajı

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ın, AK Parti'nin iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

3 Kasım 2018 Saat: 19:32
Ayaz’dan 3 kasım mesajı
Ayaz’dan 3 kasım mesajı

Bu hareketin lideri, Recep Tayyip Erdoğan bu ifadeleri kullandığında tarihler 14 Ağustos 2001'i gösteriyordu. Kuruluşundan sadece 15 ay sonra tek başına iktidar olan Ak Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerinden bu yana aralıksız tek başına iktidarını sürdürerek Türk siyasi tarihine damgasını vurdu. AK Parti geçen süreçte bünyesinden iki cumhurbaşkanı, dört başbakan çıkardı. Türkiye'yi parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçirdi. 17 yıllık geçmişinde kapatma davasından, darbe teşebbüsüne onlarca badire atlatan Ak Parti, bu süreçte gerçekleştirdiği beş olağan ve üç olağanüstü kongre ile kendisini sürekli yeniledi.

Seçim zaferi ile devam edeceğiz

AK Parti, girdiği ilk yerel seçim olan 2004'te yüzde 41.67'lik oy oranıyla sandıktan birinci parti çıktı ve 11'i büyükşehir olmak üzere bin 950 belediyeyi kazandı. O Gün bugündür devam eden kalkınma hareketi ile inşallah önümüzdeki yerel seçimlerde de yeni bir seçim zaferi ile yolumuza devam edeceğiz. Yerel seçimlerde başlayan kalkınma hareketini her daim devam ettireceğiz. Bu sebepten önümüzdeki seçimler bizim için çok önemlidir.

Emin adımlarla ilerliyoruz

2004 yerel seçimleri ile besmelemizi çekerek çıktığımız bu kutsal yolculuğumuza, 31 Mart 2019’da gerçekleştireceğimiz yerel seçimlerle daha da güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Alacağımız seçim zaferi bizleri dağa da güçlü kılacaktır. Millete hizmet yolunda 16 yıl. Bizim yoldaşımız millettir. Milletimizle beraber yürüdüğümüz müddetçe bizi yolumuzdan ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Vatandaşlarımız, 3 Kasım 2002’de elde etmeye başladığı, kavuşmayı hayal ettiği müreffeh yarınlara emin adımlarla ilerlemekten asla vaz geçmeyecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat