Özdilek

Kültür/Sanat

Atatürk Evi Müzesi’ne ziyaretçi akını

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait özel eşyaların ve fotoğrafların bulunduğu dünyanın en zengin Atatürk Evi Müzesi’ne, 10 Kasım’ a sayılı günler kala ziyaretler tüm hızıyla devam ediyor.

5 Kasım 2021 Saat: 22:58
Atatürk Evi Müzesi’ne ziyaretçi akını
Atatürk Evi Müzesi’ne ziyaretçi akını

Atatürk Evi Müzesi’ne ziyaretçi akını


İzmit Belediyesinin, Yeşil Konak’ı restore ederek 29 Ekim 2020 tarihi itibari ile açılışını gerçekleştirdiği Atatürk Evi Müzesi’ne ziyaretler kentin dört bir yanından aralıksız devam ediyor. Birçok okulun, sivil toplum kuruluşlarının ve şehre gelen turistlerin ziyaret ettiği Hacı Hasan Mahallesi Sırrı Paşa Caddesi üzerindeki Atatürk Evi Müzesi’ne, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası’na sayılı günler kala ilgi giderek artıyor.
Hayran kaldılar 
Son olarak ülkenin geleceğini oluşturan miniklerin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü yakından tanımaları adına düzenlenen gezi etkinliğinde; Derince Çenesuyu İlkokulu, Derince Utku Anaokulu ve Akşemsettin İlkokulu’ndan yaklaşık 400 öğrenci ve öğretmenleri, ekiplere bölünerek ayrı ayrı müzeyi inceleme fırsatı buldu. Atatürk Evi’nin ambiyansına ve içerisinde bulunan eşyalara hayran kalan minik öğrenciler, müzeden yüzlerinde gülücüklerle ayrıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat