Özdilek

Siyaset

Ata’ya mektup yazan öğrencilere Anıtkabir ziyareti sözü

Atatürk’e duygu yüklü mektuplar yazan Mehmetçik İlkokulu 4-C öğrencilerine CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya Anıtkabir için CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ise TBMM ziyareti için söz verdi

23 Kasım 2018 Saat: 17:33
Ata’ya mektup yazan öğrencilere Anıtkabir ziyareti sözü
Ata’ya mektup yazan öğrencilere Anıtkabir ziyareti sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Kadın Kolları yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında İzmit Mehmetçik İlkokulu öğretmenlerini ve Atatürk’e yazdıkları duygu yüklü mektuplarına Anıtkabir’den cevap alan okulun 4-C sınıfı öğrencilerini ziyaret etti. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkan Yardımcısı Demet Karaman, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve İl Kadın Kolları yöneticilerinin katıldığı programda duygu dolu anlar yaşandı.

 

Öğretmenlere atatürk rozeti

İlk olarak okul müdürü Cemal Aygüzel ile bir araya gelen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkan Yardımcısı Demet Karaman, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve İl Kadın Kolları yöneticileri ardından okul öğretmenlerini ziyaret etti. CHP’li kadınlar Mehmetçik İlkokulu öğretmenlerine karanfil, öğretmenler günü tebrik kartı ve Atatürk rozeti hediye ederek öğretmenler günü kutladı.

 

Ata’ya mektup yazan miniklere ziyaret

CHP’li kadınlar programında devamında 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü etkinlikleri kapsamında Ata’ya duygu yüklü satırları kaleme alarak mektuplarını Anıtkabir’e yollayan ve kendi isimlerine cevap alan 4-C sınıfı öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilere Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı tişörtler hediye edilmesinin ardından konuşan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, yazılan mektuplar için tüm öğrencilere teşekkür etti.

 

Anıtkabir ve meclis ziyareti sözü

Songül Kaya, “Atamıza yazdığınız mektuplar için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerin yüzünde ufacık da olsa bir tebessüm bırakabilmek için hepiniz için ufacık hediyeler hazırladık. Ve sizlere bir sürprizim daha var. Eğer sizlerde istiyorsunuz çok sevdiğiniz Atamızı Anıtkabir’de ziyaret etmek için sizlere bir program oluşturacağız” dedi. Öğrenciler sevinç gösterileri eşliğinde Kaya’ya teşekkür etti. Kaya’nın ardından konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ise öğrencilere, “Eğer Anıtkabir gezisini düzenleyeceğiniz gün bana bilgilendirmede bulunursanız, ben de sizleri Türkiye Büyük Meclisi’nde ağırlamak isterim” dedi. Anıtkabir ve TBMM ziyareti sözü alan öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat