Özdilek

Siyaset

ASİMDER şoförler cemiyeti başkanı Karadağ’ı ziyaret etti…

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği ASİM-DER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır Şoförler Cemiyet Başkanı Seyyat Karadağ’ı ziyaret etti.

16 Nisan 2018 Saat: 07:47
ASİMDER şoförler cemiyeti başkanı Karadağ’ı ziyaret etti…
ASİMDER şoförler cemiyeti başkanı Karadağ’ı ziyaret etti…

Azerbaycan’la tek sınır kapımız olan Dilucu sınır kapısında bazı gümrük memurlarının keyfi kişisel davranarak Nahcıvan’lı ve Iğdırlılara zorluk yarattıklarına değinen Asimder Genel Başkanı Göksel Gülbey, “Azerbaycan Cumhuriyeti ile tek sınırımız olan Nahcıvan Özerk Muhtariyetine bağlı Sederek ve Türkiye sınır kapısı Dilucu’nun Türkiye ile Azerbaycan ilişkilerinde çimento görevi yapmaktadır. Bu sınır kapılarından gidiş ve gelişlerin rahat olmalı ki iki kardeş millet bir biriyle diyalogu gelişsin, yakın zamanlar da kapılardaki yığılmalardan dolayı çok şikayet duymaktayız cemiyetinizin bu konuyu yetkili kurumlara taşıyarak gerekli kolaylıkların sağlanmalıdır. Yeni görevinizin size ve yönetime hayırlı olmasını dilerim. Asimder olarak toplumumuz için yapacağınız her adımda yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim” dedi.

 

Iğdır Şoförler Cemiyeti Başkanı Seyyat Karadağ ise, “Şehrimizdeki sorunları şoför esnafı olarak bilmekte ve duymaktayız. Sınır kapılarımızda ki bazı memurların keyfi davranışları gümrük işlemlerinde yoğunluk yaratmaktadır. Sınır kapılarımızda ki iş yoğunluğunun da farkındayız, çalışan arkadaşlarımızla birlikte el ele verip bu sorunlarında üstesinden geleceğiz. Esnaf ve kamu kuruluşlarındaki memur arkadaşlarla birlikte bu sorunda çözüme kavuşturulacak ve kardeş Azerbaycan ile gidiş gelişimiz rahat olacaktır. Asimder Genel Merkezi ve yöneticilerine de ayrıca teşekkür ederim hem bu nazik ziyaretinizden dolayı hem de şoför esnafının bu sorununu dile getirdiğiniz için, Bizde sizlerin mücadelesini verdiğiniz 1915 sözde Ermeni soykırım yalanına karşı hep yanınızda olup desteklemeye hazırız” şeklinde konuştu.

 

Ziyaretin sonunda Asimder Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır Şoförler Cemiyeti Başkanı Seyyat Karadağ’a Türk-Azerbaycan bayrağı ile dernek logosunun bulunduğu masa bayrağı ile Ermenilerin bölgede yapmış oldukları katliamları içeren tarih kitaplarını hediye etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat