Özdilek

Siyaset

ASİMDER, Iğdır'da STK’larla 3.toplantı yaptı

ASİMDER Genel Merkezinin genel Sekretaryasını yaptığı Iğdır Baro Başkanlığının ev sahibi olduğu 37 Sivil toplum kuruluşunun iştirak etti.

19 Mart 2018 Saat: 07:50
ASİMDER, Iğdırda STK’larla 3.toplantı yaptı
ASİMDER, Iğdır'da STK’larla 3.toplantı yaptı

AK Parti, CHP, İYİ Parti, VATAN Partisi ve DSP İl Başkanları ile temsilcilerininde misafir olarak katıldıkları Sivil Toplum Kuruluşları 3. İstişare toplantılarını gerçekleştirdiler. Katılımcılara selamlama konuşma yapan İğdır Baro Başkanı Özgür Kurban GÜL, katılım sağlayan siyasi parti temsilcileri ile STK'lara hoşgeldin dedikten sonra toplantının Iğdır'ımıza ve gelecekte yapılacak işlerimiz için hayırlı olması dileğinde bulundu. Iģdır'ın çeşitli ekonomi ve yapılaşma ile ilgili sorunlar olduğuna değinerek sözü toplantıyı yönetmek için ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey'e bıraktı. Toplantının toplanma amacını ve ana gayesine değinen Göksel Gülbey, STK'ların toplum için önemine değinerek 16 Mart 1988 yılında Irak Halepçe'de dönemin devlet başkanı Saddam Hüseyin tarafından kimyasal gaz kullanarak 5 bin sivil kişinin katledilmesi yıl dönümü nedeniyle STK'lar platformu adına basın açıklama metnini İğdır Sanayi Sitesi ve Esnaflar dayanışma derneği başkanı Atakan Taşkınsu okumasıyla diğer katılan STK başkanlarının kendilerini tanıtmalarına geçildi. Daha sonra Siyasi parti il başkanlarının konuşmalarında partilerinin programlarında yer verilen STK'lar hakkında ki bilgilerin neler olduğuna ve böyle toplantıların İğdır'a siyasete ve bürokrasiye katkı sağlayacağını belirtiler.  Toplantının ikinci bölümünde ise, STK başkanlarının gönüllü olarak görev aldıkları komisyonlar oluşturarak toplantı sona erdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat