Özdilek

Güncel

ASİMDER’den seri ziyaretler

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) yönetim kurul üyelerinden, yeni seçilen Iğdır İl Genel Meclis Başkanı Kurban Oluz ve Başkan Vekili Mahmut Yusufoğlu’nu makamında ziyaret etti.

1 Temmuz 2017 Saat: 12:27
ASİMDER’den seri ziyaretler
ASİMDER’den seri ziyaretler

Iğdır’da fes edilen il genel meclisinin yerine yeniden yapılan ara seçimde kazanan AK Parti İl genel meclis üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, “Iğdır’da yapılan ara seçimde başarıyla çıkan ve 11 il meclis üyesinin 7 tanesini kazanan AK Parti il yönetimini tebrik ederek, İl meclis Başkanlığına seçilen Kurban Oluz’un ise ASİMDER yönetim kurulu üyesi oluşu bizleri ayrıca gururlandırmıştır. Iğdır’ın yeni gelişen bir il olmasından dolayı yatırıma aç bir ildir. Şehrin tüm ilçe ve köylerine adaletli ve dengeli bir yatırım dağıtımı yapılacağına eminiz. İl meclis başkanı Kurban Oluz ve Vekili Mahmut Yusufoğlu’nu tanımaktayız kendi iş ve yaşantılarında adaletli olduklarını çalışkan ve sosyal faaliyetlerine destek olup toplumsal konularda duyarlılıklarına şahit olmuşuzdur. Yeni seçilmiş oldukları bu siyasi görevlerinde tebrik eder başarılar dileriz. ASİMDER Genel merkezi olarak her türlü desteğe hazırız” dedi.

ASİMDER’in bir üyesi olarak her zaman gurur duyduğunu belirten İl Genel Meclis Başkanı Kurban Oluz, “Bende Ermeni çetelerinin zulmüne uğramış ve dedesi bu faşistler tarafından katledilmiş bir ailenin torunuyum. Onun için ASİMDER’in çalışmalarını önemsiyorum, Ermeni lobisinin tek hedefi var ASİMDER’i yok etmek. Bizler buna müsaade etmeyeceğiz, siyasi olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Iğdır’ımızın tüm sorunlarına vakıfız köy köy ev ev biliyoruz gerekeni yapacağız herkes bundan emin olsun” dedi.

İl Genel Meclisi Başkan Vekili Yusufoğlu ise, “ASİMDER Iğdır’ımızın ve Türkiye’nin kendi dalında en başarılı ve aktif olan uluslararası bir teşkilattır. Biz siyasilere düşende bu milli devlet politikasını savunan ASİMDER’in yanında olmaktır. Seçilmiş olduğumuz görevin süresinin az olmasına rağmen bize güvenip oy veren ve hizmet bekleyen vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkartmayacağız. İl Özel İdaremiz ve Valiliğimiz ile el ele vererek şehrimizin sıkıntılarını aşacağımıza eminim” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, İl Genel Meclis Başkanı Kurban Oluz ve Başkan Vekili Mahmut Yusufoğlu’na Türk-Azerbaycan bayrakları ile dernek logosunun bulunduğu masa bayraklarını hediye etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat