Özdilek

Siyaset

ASİMDER’den ığdır’lı genç işadamı Yavcin’e ziyaret

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey’den, Iğdırlı genç işadamı Muharrem Yavcin’i ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

5 Temmuz 2017 Saat: 09:08
ASİMDER’den ığdır’lı genç işadamı Yavcin’e ziyaret
ASİMDER’den ığdır’lı genç işadamı Yavcin’e ziyaret

ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, ziyarette yaptığı konuşmada, ticaretin bir şehrin atar damarı olduğunu ve özellikle gen işadamlarının buna öncülük etmelerinin önemli olduğunu ifade eden Gülbey, “Bu şehri ayakta tutan, huzur seviyesinin üst düzeyde olmasının etkenlerinden biride ekonomidir. Ekonomiye ve ticarete ırkçılığın bulaştırılması, toplumu sıkıntıya sokar ve yanlışların doğmasına sebebiyet verir. Irkçılık yapan ve zihniyete hizmet eden kuruluşların hepsinin yok olduğunu ama toplumu sahiplenen işadamlarının ise halen bile sektöründe gücüne güç katmıştır. Sizin gibi girişimci genç işadamlarımızdan isteğimiz şehrimize sahip çıkmanızdır. Yeni kurmuş olduğunuz işinizde başarılar dileriz” dedi.

Iğdırlı Genç İşadamı Muharrem Yavcin ise. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ticareti siyasi bir hareketin parçası haline getirip onun üzerinden toplumu ayırmak kadar tehlikeli ve yanlış yoktur. Genç işadamı olarak Iğdır için çok önemli projelerimiz var. Azerbaycan, İran ve Türkiye üçgeninde bulunan şehrimize yatırımlar yapmak ve sınır ticareti ile işsizlik çözümü konusunda bölge insanımıza destek vererek üreten bir toplum yaratmak istemekteyiz. ASİMDER’in de iş dünyasına yapmış olduğu bu ziyaretlerde çok önemlidir bizce topluma ulaşabilmemiz konusunda” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdırlı Genç İşadamı Muharrem Yavcin’e Türk-Azerbaycan bayrakları ile dernek logosunun bulunduğu masa bayraklarını hediye etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat