Özdilek

Turizm

Artık Karamürsel'in tayfası var

Karamürsel’de faaliyet göstermeye başlayan Tayfa Balık Restaurant’ın açılışı Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşti.

31 Ocak 2013 Saat: 13:12
Artık Karamürsel'in tayfası var
Artık Karamürsel'in tayfası var

Karamürsel Balık Adasında faaliyet gösteren Körfez Balık Restaurant’ın yerine açılan Tayfa Balık Resaturant’ın sahibi balığın üstadı Ferhat Çakıcı açılışa katılan davetlilerle yakından ilgilendi. Müşterilerine en iyi hizmeti vermek istediklerini, önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu açıklayan Balık Şefi Ferhat Çakıcı “Karamürsel’e farklı bir restaurant açmak istedik. Alkolsüz balık restoranımıza müşterilerimiz aileleri ile birlikte gönül rahatlığıyla gelebilir” dedi. Açılışa katılan Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Tayfa Balık Restaurant’ın ilçe halkına ve işyeri sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Karamürsel Tayfa Balık Restaurant, Karamürsel’in eşsiz güzelliklerin yer aldığı samanlı dağları ile Karamürsel’in mavi deniz manzarasına bakıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat