Özdilek

Aşayiş

Araç takla attı 2 yaralı var

Kandıra ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan trafik kazasında, girdiği virajı alamayan hususi otomobil, takla atarak istinat duvarına çarptı.

1 Nisan 2018 Saat: 12:32
Araç takla attı 2 yaralı var
Araç takla attı 2 yaralı var

Kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Kaza iddialara göre şu şekilde gelişti. Kandıra İlçesi  Ocaklar ve Bağlıca mahallelerinden geçen  yol üzerinde seyreden  Aziz Kayan’ın kullandığı  41 DH 047 plakalı otomobil, girmiş olduğu  virajı alamayarak takla attı.  İstinat duvarına çarpan araç ter döndü.Çevrede kazayı görenler hemen jandarma, itfaiye ve 112 ekiplerine haber verdi.  Bu esnada araçta bulunan Aziz Kayan ve  yanında bulunan  eşi  Esma Kayan, araçtan kendi imkanları ve çevredekilerin yardımı ile çıktı.   Olay yerine ulaşan  itfaiye ekipleri  araç çevresinde güvenlik önlemi alırken   yaralı çift, olay yerinde yapılan müdahaleleri sonrası ambulans ile Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, kazaya karışan araç  çekici ile oto parka çekildi.  Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat