Özdilek

Güncel

Annelerin hakkı asla ödenemez

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 14 Mayıs Anneler Günü’nü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Annelere olan gönül borcumuz hiçbir zaman ödenemez” dedi

11 Mayıs 2018 Saat: 23:50
Annelerin hakkı asla ödenemez
Annelerin hakkı asla ödenemez

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 14 Mayıs Anneler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. “Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamı duygulardan biridir” diyen Başkan İsmail Baran, “Bir insan için hayat anne ile başlar. Sağlıklı bir toplumun yapı taşı annelerimizdir. Anne şefkat, sevgi, yaşam ve huzur kaynağıdır. Sağlıklı bir toplumun, sağlıklı çocuk ve gençliğin yetişmesi anne ve aile ortamına bağlıdır. 

En temel görevimizdir

Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in övgülerine mazhar olan 'Cenneti annelerin ayaklarının altında gören' bir medeniyetin fertleri olarak annelerimize layık oldukları sevgi ve saygıyı göstermek en temel görevlerimizden biridir. Annelerimizi sadece bir gün değil hayatımızın her anında hatırlamalıyız. 

Ellerinden öpüyorum

Annelerimiz, yetiştirdikleri kuşaklarla toplumun biçimlenmesinde en büyük rollerden birini üstlenmektedir. Bu yönüyle annelik, yalnız aileyi değil; tüm toplumu ve insanlığı ilgilendiren evrensel boyut kazanmaktadır. Gecesini gündüzüne katarak, bizlere her türlü fedakârlığı karşılıksız yapan annelerimizin 'Anneler Günü'nü bu düşüncelerle kutluyor, bütün annelerin sevgi ve şefkat dolu ellerinden öpüyor en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.

Etiketler: İsmail Baran,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat