Özdilek

Siyaset

Andız ilçe başkanları ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, gençlik kolları ilçe başkanları ve yönetimi ile aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. İl binasında gerçekleşen toplantıya CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar

8 Nisan 2018 Saat: 00:11
Andız ilçe başkanları ile bir araya geldi
Andız ilçe başkanları ile bir araya geldi

Akar, “Tabanı harekete geçirecek olan sizlersiniz “

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, gençlik kolları ilçe başkanları ve yönetimi ile aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. İl binasında gerçekleşen toplantıya CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da katıldı.

En büyük görev gençler ve kadınlarda

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, yönetimi ve gençlik kolları ilçe başkanları ile yaptığı toplantıda önümüzdeki süreçte gençlik kolları örgütleri olarak yapacakları çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu. CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da toplantıya katılarak, gençlerle sohbet edip, önümüzdeki süreçte en büyük görevin gençler ve kadınlarda olduğunu söyledi. Gençlerle siyasetin içinde daha çok yer almaları için neler yapılabilirin alt yapısının oluşturulması ve şartlarını değerlendirdi.

Siyasetin içinde daha çok yer alın

Zor bir dönemden geçtiğimizi belirten CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “Önümüzde üç tane önemli seçim var. Bu süreçte en büyük görev siz gençlere ve kadınlarımıza düşüyor. Her zaman destekçiniz ve yanınızda olduğumu bilmenizi isterim “ dedi. Gençlerin sadece afiş asan broşür dağıtan olarak görülmemesi gerektiğini dile getiren Akar, “Tabanı harekete geçirecek, siyaset üretecek kişiler sizlersiniz. Siyasetin içinde daha çok yer almalısınız” diye konuştu. Akar son olarak gençlerle periyodik olarak iki haftada bir biraraya gelip görüş alış verişinde bulunacağını belirtti.

İlçe başkanlarından çalışmalar hakkında bilgi aldı

Akar’ın toplantıya katılımından memnuniyetini dile getiren CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Akar’a yürüttükleri ve planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akar’ın ardından toplantıya yönetimi ve gençlik kolları ilçe başkanları ile devam eden Andız, 15 Nisan Pazar günü Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecekleri “Adalet ve Demokrasi” Sempozyumunun son durumu hakkında görüş alış verişinde bulundu. İlçe Başkanlarının kendi ilçelerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat