Özdilek

Spor

Anahtarı teslim et “Sancağı bırak” demektir

Hodri Meydan Gurubu tarafından yapılan açıklamada “Anahtarı teslim et” cümlesi “Sancağı bırak” demekle eş değerdir. Kale bizim, bayrak bizim. Kimseye teslim etmeyiz bunu herkes çok iyi bilsin” ifadeleri kullanıldı

10 Ocak 2019 Saat: 09:36
Anahtarı teslim et “Sancağı bırak” demektir
Anahtarı teslim et “Sancağı bırak” demektir

Anahtarı teslim et “Sancağı bırak” demektir

Geçtiğimiz günlerde Kocaelispor eski Başkanı Serhan Gürkan’ın açıklamalarına, Hodri Meydan Grubu’nun vereceği tepki merak ediliyordu. Dernek yönetimi tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada “Değerli taraftarımız ve bu şehrin kıymetli insanları. Son zamanlarda camianın üzerinde yaşanan ve taraftarımızın günlerdir paylaşım yapmasında önemli rol oynayan bir takım gelişmeleri dernek olarak yakinen takip ederek, izlemekteyiz. Kimse bu durumdan kendine vazife çıkarmaya kalkmasın… Bu süreçte her şeyi gördük.  Kimin bu pozisyonda gardını aldığını, kimin yüzümüze farklı davrandığını görmek bir Kocaelisporlu olarak bizi son derece üzmüştür.

İnancımız tam

Yüce Allah’ın insanlara verdiği en güzel nimet akıl ile fikirdir. Bu nimeti kullanmak da her kula nasip olmadığı net bir şekilde tüm camia tarafından görüldü. Kıymetli taraftarlarımız kim ki bu takıma zarar vermişse bizim sırtımız ona hep dönük olacak. Bu noktada herkesin bizim doğrumuza ortak olmasını beklemediğimizi de bilin isteriz. Burada bu şehrin en değerlisi olan bu armanın bir ivme kazanarak, gömüldüğü yerden çıkmasına son 3-4 yılla birlikte hepimiz şahit olduk. Marka anlamında istediğimiz yerde değiliz ama bu da çok yakın zamanda olacak, buna inancımız var. Çorum maçındaki o gözyaşlarını hatırlayın, Ankara’daki çıkarmamızda 38 otobüsü hatırlayın. Bu yüzden inancımız hep ‘Var’ olacak.

Kale bizim bayrak bizim

Eski başkan Sayın Serhan Gürkan’ın açıklamaları doğru bir açıklama olmamakla birlikte bizi ve camiamızı hem yaralamış, hem kızdırmış, hem de hayretlere düşürmüştür. “Anahtarı teslim et” cümlesi  “Sancağı bırak” demekle eş değerdir. Bu doğrultuda Hodri Meydan yönetimi olarak yaptığımız görüşmelerde tüm semtlerdeki kardeşlerimizle birlikte Bahri Yavuz ve yönetiminin sonuna kadar arkasında olmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz. Kocaelispor camiasında bir değil on binlerce anahtar vardır. Bu anahtarlar bayrağını salladığımız Kocaelispor kalesinde bizler tarafından sahiplenilmiş ve korunmaktadır. Kale bizim, bayrak bizim. Kimseye teslim etmeyiz bunu herkes çok iyi bilsin. Sözlerimizi bitirirken şunu da belirtmek isteriz ki; sezonun açılmasına sayılı günler kala camiaya zarar verecek açıklamalardan uzak durulmalıdır. Futbolcu kardeşlerimize güvenimiz tam. Birlikte başaracağız. Vura vura kıra kıra şampiyon olacağız” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat