Özdilek

Kültür/Sanat

Amra büyük gösteriye hazırlanıyor

Kocaeli’nin yetiştirdiği en büyük dans ekiplerinden biri olan, Kocaeli ve Türkiye’yi uluslarası mercilerde çoğu kez temsil eden Amra Kafkas Halk Dansları ekibi büyük gösteri yapacak.

8 Şubat 2018 Saat: 18:07
Amra büyük gösteriye hazırlanıyor
Amra büyük gösteriye hazırlanıyor

Alanında en iyileri arasında gösterilen Kafkas dansları eğitmeni İlker Yar’ın önderliğinde kurulan, Kocaeli ve Türkiye’yi uluslararası organizasyonlarda sıklıkla temsil eden, başarıları her kesim tarafından bilinen Amra Kafkas Halk Dansları ekibi büyük bir gösteri yapaca. Her yıl Kocaeli’de geleneksel olarak düzenlenen gösterilerin bu yılki ayağı 11 Şubat Pazar akşamı 19:30’da İzmit Yahya Kaptan’da bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. İlker Yar, her yıl gerçekleştirdikleri organizasyonu bu yılda gerçekleştireceklerini söyleyerek, “bu yıl ekip olarak farklı dans kareografileri hazırladık. İzleyiciler bu yıl daha farklı bir Amra dans ekibi izleyecek. Tüm Kocaeli halkını etkinliğimize bekliyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat