Özdilek

Spor

Amatörler beşinci kez toplandı

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri bu yıl beşincisi düzenlenen Başkanlar Kurulu zirvesi için Antalya Side’de Sueno Otel’de bir araya geldi

13 Ekim 2018 Saat: 09:12
Amatörler beşinci kez toplandı
Amatörler beşinci kez toplandı

600 kişilik kafile ile Antalya Side’de Sueno Otel’de bu yıl beşincisi düzenlenecek Başkanlar Kurulu zirvesi için toplanan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Hasan Doğan Amatör Evi önünde farklı ilçelerden organize edilen araçlarla Antalya’ya gitti. Ulaşım sırasında hiçbir sıkıntı yaşamayan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkan ve yöneticileri bu yıl yeniden bir arada oldukları için mutlu olduklarını açıkladılar. Antalya’da düzenlenen Başkanlar Kurulu zirvesi için KASKF Başkanı Murat Aydın Sueno Otel’e giriş yapan tüm Başkan ve yöneticileri tek tek kapıda karşılaşarak odalarına yerleşmeleri için yardımcı oldu. İlk gün her yıl olduğu gibi yoğunluğun yaşandığı Başkanlar Kurulu zirvesi için Amatör Spor Kulüpleri yöneticileri Antalya’ya adeta akın etti.

BAŞKANLAR ANTALYA’DA

Antalya’da beşincisi düzenlenen Başkanlar Kurulu zirvesinin ilk gününde İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, BBP eski İl Başkanı Serhat Duyar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Şube Müdürü Ziya Ülhak Sarıgül, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Malkoç, MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu, taban birlikleri Başkanları, Amatör Spor Kulüpler Başkanları ve yöneticileri katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Başkanlar Kurulu zirvesi toplantısı öncesinde Sueno Otel’de yapılan bilgilendirme toplantısına tüm spor kulüplerini temsil eden yöneticileri katıldı. KASKF Başkanı Murat Aydın yaptığı bilgilendirme toplantısında yapılan eleştirilere cevap vererek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Amatör Spor Kulüpleri yöneticilerinin alkışlarla sık sık kestiği Murat Aydın’ın konuşması program bildiriminin ardından sona erdi. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Murat Aydın önderliğinde düzenlenecek programları değerlendirme adına mini bir toplantı gerçekleştirdi. Başkanlar Zirvesi’nin ikinci gününde gerçekleşecek toplantının ardından spor etkinleri ile Antalya proframı tamamlanacak.

Etiketler: Murat Aydın,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat