Özdilek

Çevre

Alo atık hattına ilginç talepler

İzmit Belediyesi’nin inşaat atığı ile kullanılmış ev eşyalarını almak için hayata geçirdiği Alo Atık Hattı’na ilginç talepler geliyor.

20 Kasım 2017 Saat: 08:36
Alo atık hattına ilginç talepler
Alo atık hattına ilginç talepler

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Alo Atık Hattı’na günde 500’den fazla telefonun geldiğini söyleyen yetkililer “ Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla faaliyete geçirdiğimiz Alo Atık Hattı ile vatandaşların ev ve işyerlerinde yaptıkları tadilat nedeniyle ortaya çıkan inşaat atıklarını ve  kullanılmış ev eşyalarını ücretsiz olarak topluyoruz.

 

İstanbul’a nasıl gidebilirim

 

Bu hizmetimiz sayesinde vatandaşların ellerindeki atıkları  nereye atacağım derdine de son vermiş olduk. Tamamen vatandaşa kolaylık sağlamak amacıyla hayata geçirdiğimiz Alo Atık Hattımıza öylesine ilginç talepler geliyor ki şaşırıp kalıyoruz. 318 00 77 numaralı hattımızı günde  ortalama 500-600 kişi arıyor. Arayanlardan  150’si gerçek ihtiyaç sahipleriyken geri kalanlar ise görevimiz olmayan taleplerde bulunuyor. Çocuğunu sünnet ettirmek için nereye başvurmam gerekiyor, İzmit’ten İstanbul’a gideceğim hangi otobüse bineceğim, hastamız var acil ambulans gönderin, komşumuzun evi yanıyor yardım edin şeklindeki talepler yüzünden gerçek işimizi yapamaz oluyoruz” dediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat