Özdilek

Siyaset

Ali Haydar Bulut’un Konukları var

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, katılımcı yönetim anlayışı gereği ilçenin tüm dinamikleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

6 Kasım 2018 Saat: 10:57
Ali Haydar Bulut’un Konukları var
Ali Haydar Bulut’un Konukları var

Ali Haydar Bulut’un Konukları var

Başkan Ali Haydar Bulut son olarak Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Yavuz Sultan Merkez Camii Başkanı Hüseyin Macit ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim Bir Sen Derince Temsilcisi Abdülkadir Yardımcı ve yönetim kurulu üyeleri, Derince Bayburtlular Derneği Başkanı Şaban Eraslan ve yönetim kurulu üyeleri, Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri ve yöneticiler ile Bizim Toptan Mağazası’nın temsilcileri ile bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.

 Şehrimizi Yeniden İmar Ettik

Derince’nin ihtiyacı olan projeleri belirlerken istişareye önem verdiklerini belirten Başkan Ali Haydar Bulut, “Bizim bu toplantılarımızda sizlerle paylaştığımız görüşler projelerimizin de şekillenmesine vesile oluyor. Geride bıraktığımız dört buçuk yılda, verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirirken, ilçemize gerçek manada kalıcı eserler kazandırdık. Bir yandan alt ve üstyapı düzenlemelerini hayata geçirirken, diğer taraftan vizyon projeler inşa ederek şehrimizi yeniden imar ettik. Alt ve üstyapısıyla yenilediğimiz, kağıt üstündeki projeleri artık birer kalıcı eser haline dönüştürdüğümüz Derincemizi hep birlikte geleceğe taşıyoruz” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat