Özdilek

Güncel

Aksoy, Şehit ailesini ziyaret etti

Kocaeli valisi Hüseyin Aksoy, Şırnak Uludere İlçesinde vatani görevini esnasında şehit olan Piyade Çavuş Nihat Karadaş’ın Dilovası ilçesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

26 Eylül 2019 Saat: 06:58
Aksoy, Şehit ailesini ziyaret etti
Aksoy, Şehit ailesini ziyaret etti

Vali Aksoy, Şehit ailesini ziyaret etti

Kocaeli valisi Hüseyin Aksoy, Şırnak Uludere İlçesinde vatani görevini esnasında şehit olan Piyade Çavuş Nihat Karadaş’ın Dilovası ilçesinde ikamet eden  ailesini ziyaret etti.

Vali Aksoy, Şehit ailesini ziyaret etti

  Ziyarette Kocaeli valisi Hüseyin Aksoy’a  Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İl Müftüsü Sinan Cihan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Bekir Yümnü, Dilovası İlçe Emniyet Müdür Vekili Mesut Uğur ve Dilovası İlçe Müftüsü Osman Barış eşlik etti.

  Vali Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Piyade Çavuş Nihat Karadaş’ı ve tüm  şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.

Dilovası İlçe Müftüsü Osman Barış’ın şehitlerimiz için okuduğu Kur’an-ı Kerim ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duaların ardından Şehidimiz Piyade Çavuş Nihat Karadaş’ın ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Kocaeli  Valisine teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat