Özdilek

Güncel

Aksoy, Emniyet ve jandarmanın nöbette yeni yılını kutladı

Yılbaşı gecesi sebebiyle bir dizi ziyaretlerde bulunan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un Bir Sonraki Yılbaşı Ziyareti Kartepe İlçesi Polis Uygulama Noktasında görev yapan Emniyet ve Jandarma personeli oldu.

1 Ocak 2020 Saat: 17:52
Aksoy, Emniyet ve jandarmanın nöbette yeni yılını kutladı
Aksoy, Emniyet ve jandarmanın nöbette yeni yılını kutladı

Aksoy, Emniyet ve jandarmanın nöbette yeni yılını kutladı

Yılbaşı gecesi sebebiyle bir dizi ziyaretlerde bulunan Kocaeli  Valisi Hüseyin Aksoy’un Bir Sonraki Yılbaşı Ziyareti Kartepe İlçesi Polis Uygulama Noktasında görev yapan Emniyet ve Jandarma personeli oldu.

 

Ziyarete; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Kartepe Belediye Başkanı Av. Muhammet Mustafa Kocaman İl Emniyet Müdür Yardımcıları, emniyet ve jandarma personeli katıldı.

 

Polis Uygulama Noktasında bulunan personelin yeni yıllarını kutlayıp, onlarla bir süre sohbet eden Vali Aksoy’un burada yapmış olduğu konuşmalarında ise; “Değerli arkadaşlar, yılbaşı gecesi halkın huzur ve güvenliğini sağlamak üzere görev yapan güvenlik güçlerimizi ziyaret amaçlı uygulama noktasındayız. Halkın huzur ve güvenliği için 24 saat esasına göre görev yapan güvenlik güçlerimiz bu yılbaşı akşamı ailelerinden uzak bir şekilde görevlerinin başındalar. Bizler de onların yalnızlığını paylaşmak üzere onları ziyaret ettik. Yeni yılda sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam dileklerimizi kendilerine aktarmak üzere buradayız. Ben bütün görev yapan arkadaşlarımızın yeni yıllarını yürekten kutluyorum. Bugün Kocaeli genelinde 2 bin 300 polisimiz, 872 jandarmamız halkın huzur ve güvenliği için görev başında olacak. 24 saat esasına göre bu çalışmalarını sürdürmeye devam edecekler. Bütün güvenlik güçlerimize halkın huzur ve güvenliği için fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Onların ve onların şahsında bütün ailelerinin yeni yılını kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Bu noktada görevleri başında yaşamını kaybetmiş olan bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de şükranla anıyorum. Başta İl Emniyet Müdürümüze, İl Jandarma Komutanımıza ve onların emrinde çalışan bütün güvenlik personelimize tekrar teşekkür ediyorum, yeni yılın huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir yıl olmasını diliyorum. ” diyen Aksoy, Polis Uygulama Noktası ziyaretinin ardından, kendisine eşlik eden gazetecilerin de yeni yıllarını kutlayarak, onlarla toplu fotoğraf çekildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat