Özdilek

Güncel

Akşener Başkanlık sistemine karşı kampanya yürüteceğini açıkladı

Akşener, parti kuracağı iddialarını yalanlayarak, üç milletvekili ile birilkte başkanlık sistemine karşı çalışma yürüteceğini açıkladı.

2 Aralık 2016 Saat: 08:47
Akşener Başkanlık sistemine karşı kampanya yürüteceğini açıkladı
Akşener Başkanlık sistemine karşı kampanya yürüteceğini açıkladı

AKP ile MHP arasıdna yürütülen anayasa ve başkanlık müzakereleri liderler düzeyinden devam ederken, MHP'li eski milletvekili Meral Akşener'den çarpıcı bir açıklama geldi. Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi'ye konuşan Akşener, parti kuracağı iddialarını yalanlayarak, birilkte çalıştığı üç milletvekili ile başkanlık sistemine karşı çalışma yürüteceğini açıkladı. 
Selvi'nin yazısınaki o bölüm şöyle: 
"Ankara kulislerinde bir süredir Meral Akşener’in parti kuracağı konuşuluyor. Meral Akşener’le konuştum. Kesin bir dille yalanladı. “Parti kurmayacağım” dedi. “Ne MHP’den ne AKP’den bir milletvekili ile irtibatım yok” diye konuştu. “Ancak benimle birlikte hareket eden üç milletvekiliyle birlikte başkanlık sisteminin aleyhine çalışacağım” diye konuştu."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat