Özdilek

Siyaset

Akar ve Sarıbay, Kadın Kollarının toplantısına katıldı

Sarıbay, “Sizlerin mücadelesi demek, bu toplumun kurtuluşu demektir”

23 Mart 2018 Saat: 17:11
Akar ve Sarıbay, Kadın Kollarının toplantısına katıldı
Akar ve Sarıbay, Kadın Kollarının toplantısına katıldı

Akar, “Artık teorik işler yapmayalım pratiğe dökmemiz gerekiyor “

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, ilçe kadın kolları ile aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. İl binasında gerçekleşen toplantıya CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay da katıldı. 5 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda önümüzdeki süreçte yapılacak olan çalışma programlarının görüş alış verişinde bulunuldu.

Sahada olmaya devam edeceğiz

Toplantıda konuşan CHP Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, “Kadınlar sahada olduğu sürece ülkemizin kronikleşen sorunlarına eğilmeye devam edecektir. Başımıza gelecek güzel şeylerin tasarımcıları biz kadınlar olacağız; bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kaygılarımızın ortak olduğunu asla göz ardı etmiyoruz. Türlü türlü cemaatlerin mantar gibi bittiği kadınları evlere hapsetme düşlerinin kurulduğu bu düzeneği alt üst edeceğiz. Göreve geldiğimiz gün ile bugünkü duygu ve düşüncelerimiz değişmedi. Yola çıkarken dediğimiz söz verdiğimiz gibi sorunun, sıkıntının ve hak gaspının olduğu her sokak ve mahallede biz olacağız. Sahadayız, sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Önümüzdeki sürecin ana unsuru kadınlar ve gençler

İlçe Kadın Kolları’nın aylık olağan toplantısına katılan CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “Yeni seçilen başkan ve yöneticileri tebrik ediyorum. Birlikte başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum “ dedi. 2019’un son viraj olduğunu dile getiren Akar, “Zorlu bir sürece giriyoruz. Bu süreç Türkiye’nin kazanıp, kaybetme, çocuklarımızın geleceğiyle ilgili bir olay. Ben bugün sizlerle önümüzdeki süreçte ne yapabilirizi konuşmak istedim. Çünkü önümüzdeki sürecin ana unsuru kadınlar ve gençlerimiz olacak. Kadın eli değmeden hiçbir şeyin olmayacağının, gençlerimize güvenmemiz gerektiğinin artık hepimiz farkındayız. Bunu hep birlikte başaracağız. Artık teorik işler yapmayalım, pratiğe dökmemiz gerekiyor “ diye konuştu. Asıl yapılması gereken örgütArtlenme faaliyetlerini en kısa sürede tamamlamak olduğunu söyleyen Akar, “Potansiyelimiz var. Doğru, bilinçli bir çalışmayla bunu başarabiliriz. İlk olarak partili erkek üyelerimizin eşlerini işin içine katmamız gerekiyor. Bu çalışmayı gençlerimizle de yapacağız” ifadelerini kullandı.

Kendinize inanın kararlı olun

Kadınların her türlü etkinliğinde yanlarında olduğunun altını özellikle çizen CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Kadınlarımız neler yapabileceklerini, güçlerini göstermeli. Yeter ki kendinize inanın, kararlı olun. Biz İl Örgütü olarak her zaman kadınlarımızın, gençlerimizin yanındayız. Her türlü çalışmalarında etkinliklerinde elimizden gelen tüm desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Sizlerin mücadelesi demek, bu toplumun kurtuluşu demektir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat