Özdilek

Siyaset

Akar’dan CHP’nin 95. Yıldönümü mesajı

Bağımsız ve demokratik bir Türkiye Cumhuriyetinin temellerini atan Cumhuriyet Halk Partisi 9 Eylül 1923’ten bugüne, 95 yıldır Atatürk ilke ve devrimlerinin, demokrasinin, özgürlüğün ve laikliğin güvencesi olarak varlığını sürdürmek

8 Eylül 2018 Saat: 10:58
Akar’dan CHP’nin 95. Yıldönümü mesajı
Akar’dan CHP’nin 95. Yıldönümü mesajı

CHP Cumhuriyetin kurulmasından sonra, ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için çaba göstermiştir. CHP, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran parti olması nedeniyle, cumhuriyetin temel ilkelerini bu güne kadar korumuş, aynı zamanda yenileşmenin, değişimin ve çağdaşlaşmanın mimarı olmuştur. Cumhuriyetin temellerinin atılmasında CHP’ye ne kadar ihtiyaç duyulmuşsa bu gün daha fazlasıyla CHP’ye ihtiyaç vardır. Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu günden bu yana tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek yaşaması için gereken inanç ve kararlılıkla mücadele etmeye devam edecektir. 

Büyük Önderimiz ve ilk Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir” sözleri 95 yıldır ülkemiz için hizmet etme aşkımızın da kaynağıdır.

Bugün 95’nci yıldönümünü kutladığımız partimizin kuruluşunun daha nice kuruluş yıldönümlerini kutlamak üzere, Bizlere bu günleri armağan eden başta İlk Kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, patimize emek veren, gönül veren, destekleyeninden, üyesine ve en üst yöneticisine kadar herkese en içten duygularımla, saygı ve selamlarımı sunuyorum.

Ülkemizin Kuruluşundan sonsuza kadar var olacağı güne kadar var olacak Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 95’nci Kuruluş Yıldönümünü Kutluyorum. 

 

                                                                                                          Haydar AKAR

                                                                                                          CHP Kocaeli Milletvekili

Etiketler: Haydar Akar,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat