Özdilek

Siyaset

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları hızlı başladı

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Partili gençler, İlçe Başkanlığı’nda bir araya gelerek geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi

2 Ocak 2018 Saat: 12:53
AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları hızlı başladı
AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları hızlı başladı

Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak’ın Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Yönetim Kurulu Üyeleri ve 20 mahalleden oluşan 200 genç hazır bulundu. Gerçekleştirilen kongre sonrasında, toplantı ve saha çalışmalarına hızlı başlayan Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, yönetimi ile birlikte ulaşamadığımız genç kalmayacak diyerek kolları sıvadı. 20 Mahalle’den 200 genç ile bir araya gelen Başkan Doğan Orak, mahalle yapılanmaları için düğmeye bastı. Yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aktardı.

Konuşmasına Körfez gençliğini selamlayarak başlayan Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak; “Kıymetli genç kardeşlerim, hepinizi Allah’ın o güzel selamı ile selamlıyorum. Toplantımıza hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bugün burada, Kocaeli için, Körfez için, Ülkesi ve Lideri için dertlenen bir gençlik bulunuyor. Şu gördüğüm tablo beni fazlasıyla duygulandırdı. Aynı görüşten olalım veya olmayalım, vatanı için dertlenen herkese kapımız sonuna kadar açık, bu masalar açık. İşte Körfez’e yön verecek olan gençler bizleriz. Şunu hiçbir zaman unutmayalım ki; bizim tek gayemiz, Allah’ın rızasını kazananabilecek, güzel işler yapmak. Aşk ile yılmadan, yorulmadan çalışacak, Vatanımıza ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a yakışan bir gençlik olacağız. Sizler mahallelerimizde görev alacak olan kardeşlerimizsiniz. Bizim elimiz ayağımız sizler olacaksınız. Allah hepinizden razı olsun “ ifadelerine yer verdi.

Rozet taktılar AK Parti Körfez İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Adalet ve Kalkınma Partisi’ne yeni üye olan gençlere ise Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak rozet takdiminde bulunarak, “Partimizin hangi kademesinde olunursa olunsun, görev alacak olan gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum “ ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat