Özdilek

Siyaset

AK Parti Körfez’de köy temsilcileri atandı

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, 16 köyde köy temsilcilerini belirledi. İlçe Başkanı Şener Söğüt, yetki belgelerini verirken, ‘rekor oy bekliyoruz’ diyerek hedefi yükseltti.

11 Mayıs 2018 Saat: 22:01
AK Parti Körfez’de köy temsilcileri atandı
AK Parti Körfez’de köy temsilcileri atandı

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, köy temsilcilerini belirledi, yetki belgelerini teslim etti. Sevindikli Köyü Köy Konağı’nda gerçekleştirilen programa; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Eryarsoy, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Orhan Tuna, teşkilat yöneticileri katıldı.

 

“Sistemli çalışıyoruz” Köy temsilcilerine yetki belgelerinin verildiği programda kısa bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimizin Körfez’de temsil edilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Her geçen gün giderek güçlenen teşkilatımızın üye sayısı artmakta, bu artış da ne kadar sitemli çalıştığımızı ortaya koymaktadır” ifadelerine yer verdi.

 

“Daha güçlü ve daha teşkilatlı” Konuşmasının devamında teşkilatlarının güçlü yapısına değinen Söğüt, “Biz de bu bağlamda birbirinden değerli ve bulundukları köy ve mahallelerde partimizi en iyi şekilde temsil edecek kişileri belirleyerek daha güçlü ve daha teşkilatlı bir yapı oluşturarak yolumuza devam ediyoruz. Mahalle ve köy temsilcilerimizi seçerek, vatandaşlarımızın bizlere daha rahat bir şekilde ulaşıp sıkıntılarını aktarabileceği bir sistem kurmuş oluyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu. “Aldığımız güçle seçimlere hazırız” İlçe Başkanı Şener Söğüt sözlerine şu şekilde devam etti; “Körfez halkımızdan ve partimizin değerli üyelerinden aldığımız güçle 24 Haziran Genel Seçimlerine ve 2019 yılındaki seçimlere şimdiden hazır olduğumuzu vatandaşlarımıza duyurmaktan kıvanç ve onur duyuyoruz” ifadelerine yer verdi. Konuşmaların ardından köy temsilcilerine yetki belgeleri teslim edildi.

 

Atanan Köy Temsilcileri;Alihocalar: Hayati Döner Belen: Muammer Yavuz Cuma: Suat Tel Çıraklı: Raif Özbey Dere: Hüsnü Kaçar Dikenli: Mesut Yıldırım Elmacık: İbrahim Ateş Himmetli: Recep Atilla Kalburcu: Fatih Çakır Karayakuplu: Sedat Karnıaçık Kutluca: Yakup Çakal Naip: Cevdet Açıkgöz Osmanlı: Cemal Atilla Sevindikli: İsmail Yaman Sipahiler: Şerif Ali Kaya Şemsettin: Benami Döner 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat