Özdilek

Siyaset

AK Körfez vatandaşları önemsiyor

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte umre vazifesini tamamlayarak kutsal topraklardan yurda dönen vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, hayırlı olsun dediler

4 Nisan 2018 Saat: 00:35
AK Körfez vatandaşları önemsiyor
AK Körfez vatandaşları önemsiyor

Ziyaretlere; AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, İlçe Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.  

Teşkilat mensupları unutulmadı Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez İlçe Kadın Kolları’nda görev yapan Mine Karaçay’ı evinde ziyaret ettiler. Körfez halkının yanı sıra teşkilat mensuplarına da büyük önem veren Başkan Söğüt ve Başkan Baran’a, zemzem ve hurma ikramında bulunuldu. Ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getiren Karaçay Ailesi, İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve ilçe yöneticilerine teşekkür ettiler.

Büyüklerimiz başımızın tacı AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran geçmiş dönemde AK Parti Körfez İlçe ve İl Ana kademede birçok görev yapmış olan, Körfez’in tanınmış simalarından, istişare kurulu üyesi Enver Alçık ve ailesini ziyaret ettiler. Protokol üyeleri, umre vazifesini tamamlayarakyurda dönen Enver Alçık’ı iş yerinde ziyaret ederek, hayır duasını aldılar. Başkan Söğüt; “ Siyasetin bize kazandırdığı, güzel dostluklar kurduğumuz ağabeylerimiz ve büyüklerimiz her zaman başımızın tacı. Allah onları başımızdan eksik etmesin ” şeklinde konuştu. Körfez’in ağabeylerinden olarak bilinen Enver Alçık ise Protokol üyeleri ve beraberindekilere gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, zemzem ve hurma ikramında bulundu.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat