Özdilek

Güncel

AK Gençler aşure dağıttı

AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları muharrem ayı nedeniyle cuma namazı sonrası Merkez Cami önünde aşure dağıttı

14 Eylül 2018 Saat: 21:14
AK Gençler aşure dağıttı
AK Gençler aşure dağıttı

AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın ve yönetim kurulu,  cuma namazı sonrası Merkez Cami önünde 2 bin kişiye aşure dağıttı. Aşure dağıtımında AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, meclis üyeleri ve kadın kolları, gençlik kollarını yalnız bırakmadı.  Aşure dağıtan gençler Karamürsel halkının muharrem ayını kutlamayı da ihmal etmedi.

Birliğimizin pekişmesi adına…

Aşurenin paylaşma, dayanışma, birliktelik ile sevgiyi simgelediğini belirten AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın, “Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir. Aşure etkinliği müslümanlar arasında ortaklaşa yaşatılan güzel bir gelenektir. Ülkemizde özellikle bu günlerde her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Dağıtılan aşureler birlik ve beraberliğin pekişmesi adına önemli olur inşallah” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat