Özdilek

Siyaset

AK Genç Dilovası, Kızılay Şubesini Ziyaret Etti

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi, Kızılay Dilovası Şube Başkanı Ali Üzer'i ziyaret etti.

16 Kasım 2017 Saat: 12:36
AK Genç Dilovası, Kızılay Şubesini Ziyaret Etti
AK Genç Dilovası, Kızılay Şubesini Ziyaret Etti

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca,"149 yıldır  gönüllü olarak çalışmalar yürüten Türk Kızılay'ı günümüze kadar milyonlarca insanımıza yardım elini uzatmıştır. Kızılay halkın kara gün dostudur, hizmet ederken yurt içi yurt dışı gözetmeksizin faaliyetlerini yürütür böylesine önemli bir faaliyeti icra eden Kızılay'ın yönetimini ve gönüllülerini canı gönülden kutluyorum" dedi.

 

Kızılay'ın yardımlarla ayakta kalan bir kurum olduğunu ve yapılan yardımların felakete uğrayan veya yardıma ihtiyacı olan kişilere zaman kaybetmeden ulaştırıldığını belirten Kızılay Dilovası Şube Başkanı Ali Üzer, bu çalışmalarımız da bizleri yalnız bırakmayarak ziyaret nezaketinde bulunan  gençlerimize teşekkür ederim" dedi. Başkan Üzer, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Yeni Başkanı Emre Sarıca ve yeni yönetimine de hayırlı olsun temennilerini iletti ve Kızılay'ın gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgilerler verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat