Özdilek

Siyaset

Ahmet Yeşil’den O Toplantı Hakkında Açıklama!

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ahmet Yeşil, milletvekili aday tanıtım toplantısına katılmadığı haberlerine fotoğraflarla cevap verdi.

24 Mayıs 2018 Saat: 06:47
Ahmet Yeşil’den O Toplantı Hakkında Açıklama!
Ahmet Yeşil’den O Toplantı Hakkında Açıklama!

İYİ Parti Kocaeli’nin 13 kişiden oluşan milletvekili aday listesinin açıklamasından sonra milletvekili adayları ilk kez il binasında gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya İyi Parti Kocaeli 7. Sıra milletvekili Adayı Ahmet Yeşil’in katılmadığı iddialarına Vekil Adayı Yeşil, sosyal medya hesabından fotoğraflarla cevap verdi.

İşte o paylaşım;

“Kuruculuğunu Sayın Meral Akşener’in üstlendiği İYİ Parti'de Türkiye güzel olacak, Kocaeli güzel olacak diyerek ilk günden itibaren görev aldım. Hatta geçmiş siyasi dönemde Genel Başkanımız Sayın Akşener ile omuz omuza mücadele verdik. Süreçte her zaman yanında onurlu bir duruş sergiledim. Erken seçim kararının ardından milletvekili aday adaylık başvurumuz oldu. Genel Başkanımız bize listenin 7 sırasını layık gördü. Biz de bunun üzerine elimizden gelen çalışmayı sahada göstereceğiz.

TOPLANTIDA BAŞINDAN İTİBAREN YER ALDIM

Ancak bugün bazı yerel basın kuruluşlarımda milletvekili adaylarımızla il binasında gerçekleştirilen toplantıya şahsımın katılmadığı ifade edilmiş, oysa o toplantıda başından itibaren yer aldım. Basın kuruluşlarının temsilcilerinin bir yanlış anlaşılma durumu olduğunu düşünüyorum.

DERDİMİZ SAYIN AKŞENER’İN CUMHURBAŞKANI OLMASIDIR

Bizim derdimiz liste değil Genel Başkanımız Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı olması ve onun önderliğinde önce Türkiye sonra Kocaeli’nin İYİ olmasıdır. Zaruretten dolayı bu açıklama yapılmıştır. Kamuoyuna duyurulur.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat